Seuraamani blogit

Rakastan lukea, ja sitä kautta rakastan blogeja; minkä vuoksi onkin kurjaa että moisia ei löydy seuraamislistaltani tällä hetkellä tämän enempää. Näitä olemassaolevia kuitenkin tulee tsekattua jopa päivittäin päivitysten toivossa – jep, olen koukussa. Maksamaton mainos – seuraan blogeja suurimmaksi osaksi bloglovinin kautta, kätevä palvelu, jonka ansiosta ei tarvitse klikkailla jokaista seurattavaa blogia erikseen tarkistaakseen uudet mahdolliset postaukset, vaan ne ilmestyvät automaattisesti palvelun etusivulle. Ja kyllä, tämäkin blogi löytyy sieltä.

Jos tiedät jonkun aivan loistavan blogin, oli se sitten omasi tai nettilöytösi, ilmiannathan sen minulle! Olen aina valmis uusiin lukunautintoihin! Blogin kielenähän voi olla niin suomi tai englanti. Valitettavasti en kauhiasti innostu mistään muotiblogeista, kiinnostukseni vaatteisiin on nimittäin aikas minismaalinen. Mutta kivoja elämänsävyisiä, huumorintajuisia blogeja metsästän aina – jos seuraat blogia, johon olet aivan täysin koukussa itse, ethän jätä minua moisen upeuden ulkopuolelle!

 • Harakka’s chaotic nest of Art: Englanninkielinen taideblogi, jossa suomalainen taiteilijasielu esittelee teoksiaan ja ajatuksiaan niiden takana.
 • Häkkitiikeri ja Valkoinen Enkeli: Uskalias blogi tabuaiheesta – suomalainen nainen rakastuu amerikkalaiseen vankiin. Ajatuksia herättäviä kypsiä pohdintoja suhteista ja rakkaudesta. Heitä ennakkoluulot romukoppaan, tutustu tarinaan avoimin mielin!
 • Karostardust: Eksyin raskausaikana syömishäiriöitä tutkiessani tähän blogiin, ja löysin sitä kautta tytön, joka oli melkein samoilla raskausviikoilla kuin olin silloin itsekin! Erittäin hyviä ajatuksia esittävä blogi, ihania kuvia, ja positiivista mieltä.
 • Kello viiden kahvi: Bournemouthissa opiskelevan suomalaisen tytön blogi, jossa käsitellään ravitsemusasiaa, Britanniaa ja opiskelijaelämää.
 • Kemikaalicocktail: Kirjoittaja on YLE:n toimittaja, joka niin blogissaan kuin kirjassaankin puhuu ruoassa ja kosmetiikassa piilevistä kemikaaleista ja muista eettisistä aiheista. Mielenkiintoinen blogi luomusta etc. kiinnostuneille!
 • My Exploration: Afrikkaan suuntautunut matkablogi, joka aikojen saatossa on muotoutunut sisältämään niin opiskelija- kuin perhe-elämääkin. Pitkäaikaisin stalkattavani!
 • Rakkauspakkaus: Nyt 20-vuotias jyväskyläläinen tyttö joutui auto-onnettomuuteen pari vuotta sitten ja halvaantui. Miltä elämä näyttää pyörätuolista käsin? Ajatuksia herättävä blogi.
 • Start living your best life: Elämäntapablogi, joka keskittyy hyvinvointiin. Ihanan inspiroivia postauksia positiiviselta opiskelijalta!
 • Still not my cup of tea?!: 20-vuotias tyttö muuttaa poikaystävän tykö Christchurchiin. Elämää Englannissa.
 • Tarjoiluehdotus: ”Se erilainen ruokablogi” kertoo tuotteiden tarjoiluehdotuksista. Eikä vain kerro niistä, vaan bloggaaja toteuttaa ehdotukset, syö ne ja kertoo kokemuksestaan. Kannattaa kokeilla kotona!
 • Vihree kala: Kun sanoin, että en pidä muotiblogeista enkä pahemmin ymmärrä vaatteiden päälle, niin tämä blogi tekee poikkeuksen. Kun bloggaaja itse ompelee jokaisen esitellyn vaatteen, on tätä vaan ihan eri ilo seurata kuin listausta siitä, mistä mikin vaate on hankittu.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s