Unelmista totta, joten uudet tuulet puhaltaa!

Siitä on ihan erinäistä hyötyä, kun kihlattu on nörttimies. Olin jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni että oispa eri kiva, jos blogini olisi omalla domainilla ja saisinpa blogin nimenkin muutettua vähän itseäni miellyttävämmäksi: rakkauttahan meiltä löytyy joo, mutta teehetkiä ei niinkään. Meillä juodaan oikeastaan vain kahvia. Se nyt sanana sattui olemaan vain ainut, mikä brittimaasta tuli keskiyön mietinnöissäni mieleen – ja kun se blogihan piti perustaa heti eikä huomenna enkä jäänyt kärsimättömänä odottamaan paremman nimen löytymistä…

Sivulauseessa mainitsin haaveestani miehelle, ja hän toteutti sen heti seuraavana päivänä – ”kun olivat tarjouksessa”. Siitä lähtien olenkin töitä tehnyt jo uuden blogin puolella – ja nyt sieltä löytyy jo uusi kunnollinen postauskin!

Pahoittelut tästä siirrosta mahdollisesti koituvasta haitasta, lisätyöstä ja mielipahasta! … Mutta toivottavasti pidätte uuden blogin lookista, ja sama meininkihän siellä jatkuu kuin täälläkin; ja vanhat postaukset kommentteineen löytyvät myös uuden puolelta. Jos olet seurannut blogia sähköpostiin tulevien ilmoitusten kautta, joudut valitettavasti lisäämään itsesi seuraajaksi uudestaan uuden puolella, sillä ne tiedot eivät siirtyneet blogin siirron mukana. Pahoittelut siitäkin!

Pidemmittä jorinoitta,
blogi päivittyy tästä lähin

banneri

 

 

 

täällä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s